De meeste mensen weten alleen over het racen van sexy fetisjen zoals voyeurisme, exhibitionisme en voetballisme. Maar dit zijn de meest onschadelijke verslaving.

Vandaag is het tijd om je kennis uit te breiden door nog meer vreemde dingen toe te voegen die verontwaardiging en afkeer veroorzaken (goed of opwinding — hier is iemand zoals).

Trichophilia

Omdat Grieks Thrix vertaalt als «haar». Zoals je begrijpt, zijn mensen met deze fetish opgewonden van het haar. Trichofielen zijn vaak te vinden in kappers, en overdreven vaak.

Blijkbaar, daarom, in één keer, kappershop zo ontslagen. Er zijn tricoflaten die opgewonden zijn van hun eigen haar, waardoor ze voortdurend veroorzaken, en er zijn degenen die het haar van anderen zullen zijn.

Katoptronophilia

Katoptronophilia — Dit is een seksuele attractie aan de spiegels. Katoptronophiles houden van masturberen voor de spiegel of hebben seks ervoor.

Verwar dit niet met narcisme, omdat de Capronophile in dit geval niet alleen van zijn lichaam in reflectie geniet, maar het kan niet trivaal opgewonden of cum zonder constante monitoring zijn.

Abazyofilie

Abazofielen ervaren seksuele verlangen naar mensen met een handicap, of nauwkeuriger, op orthopedische apparaten zoals Irvarov’s apparaten, gips, rolstoelen, krukken en dergelijke.

Hobophilia

Hobophilia komt uit het Engelse woord Hobo dat een dakloze persoon geeft.

Dat wil zeggen, het is een tractie voor dakloze, seksuele fantasieën geassocieerd met hen. We zullen specificeren dat we het niet hebben over dakloze dingen, maar over de daklozen die als gratis in de Verenigde Staten worden ervaren.

Ailands

Asillisme is geassocieerd met de axillaire depressies.

Mensen met zo’n fetish zijn enthousiast van de ene soort van de oksels, de geur van zweet, haar op deze plaats, evenals van wrijving over hen door de geslachtsdelen.

Ursusagalmatofilie

In dit geval is een persoon opgewonden van pluche beren.

Ook zijn dergelijke fetishisten opgewonden van het veranderen van dieren en gebruiken vaak zacht speelgoed tijdens seks. Verwar niet met Zoophilia, omdat ursumagalmatofielen niet opgewonden zijn voor echte dieren.

Claustrofia

Dit zijn antipoden van claustrofoben. Ze krijgen plezier om in een gesloten en beperkte ruimte te zijn, met name afgesloten ramen en deuren, maken

kamers zo smal mogelijk.

Ze houden van seks in hechte berging, kast, lift of strait shirt. De nadere ruimte, hoe sterker de claustrofil is opgewonden.

Cleacophilia

Clematische telefoons zijn enthousiast in het geval dat ze een trap zien. En als ze de val van een persoon uit de trap zien, ervaren ze nog meer plezier.

Het maximale plezier van Climaocofile wordt verkregen van een lange en pijnlijke val, daarom kunnen zij hun leven van opzettelijk gevaar blootstellen om te initiëren.

Mizofilie

Wat doe je als je een vuile lingerie op de vloer van je vriendin ziet?

Stuur hem uiteraard naar het wassen. Maar Mizofiel neemt hem in hand en inhaleert «Aroma» Volledige borsten. Vuile sokken, zweterige t-shirts, zwaaide dingen, sporen van selectie — Dit alles trekt Mizophilov aan.

In het algemeen zijn ze enthousiast van contact met iets vies, soms zelfs rottend. Nu begrijp je waarom Automata in Japan is geïnstalleerd op de uitgifte van onzin.

Pwellismofilie

Stotteren, zoals andere spraakdefecten, voorkomen een comfortabele dialoog. Maar mensen die fetish PSellismifilia hebben, zijn niet alleen niet geïrriteerd en proberen te begrijpen wat hij wil zeggen een stotterend persoon, maar zelfs opgewonden tot dit defect.

Hoogstwaarschijnlijk hun favoriete film — het «King zegt!», de finale hiervan is meer tragedie voor hen dan Heppi-end.

Hybristophila

Dergelijke fetishisten zijn enthousiast uit het feit dat hun partner iets verkeerds heeft gepleegd met een moreel of legitiem standpunt.

Ze zijn bijvoorbeeld opgewonden door verraad, leugens, verschillende misdaden, inclusief behoorlijk wreed.

Omomashi

Fetish Omoreshi vertaalt zich van Japans als «Zelf nat maken». Mensen met deze fetish ontvangen excitatie van de gevulde blaas terwijl ze zich terughouden aan onvrijwillig urineren.

Ze zijn ook enthousiast van het bewustzijn dat ze naar hen kijken wanneer ze dom zijn, of uit het type harde man.

Mechanophilie

Je bent gendervormig vertogenueel? Dan jij in deze fetisj.

Dergelijke mensen zijn gebrek aan aantrekkingskracht tot mobiele techniek, meestal tot zekere, en willen neuken met een auto, vliegtuigen, helikopter, fiets, motorfiets (goed, of met de mens, maar in transport zijn). Ergens in de VS wilden alle Auto en Decepticons dramatisch van deze planeet vliegen.

Spectrofilie

De meeste mensen hebben geesten van angst en zien ze in horrorfilms, bedanken voor onbewust alle goden voor het feit dat dit in werkelijkheid niet bestaat.

En spectrofielen, integendeel, zijn geïrriteerd door het feit dat ze geen spoken zien, omdat dergelijke mensen ook opwinding ervaren.

Spectrofielen zijn niet alleen enthousiast van het type geesten, maar dromen ook van seksueel contact met de meest terrestrische kracht.

Apothemofilie

Als de meerderheid van de hierboven vermelde fetish meer grappig is, dan is dit angstaanjagende.

Apothemofilie — Dit is een sexy fetisjisme waarin mensen opwinding ervaren uit de lelijkheid van hun eigen lichaam, handicap en hiervoor kan zelfs amputatie van hun eigen ledematen maken.

Vorarefilia

Welke emoties veroorzaken u van een kannibalism-scène in films? In Vorarefils veroorzaken ze opwinding. Ze hebben een genoegen van denken niet alleen om iemand te eten, maar zelfs dat iemand ze at.

Als je denkt dat dit een uitgevonden fetisj is, maak je kennis kamagra kopen met de geschiedenis van de Maison Arminist, die een man heeft gedood en at met zijn vrijwillige toestemming, vermoedelijk van seksuele motieven. Dit later Sang Rammstein Group in het nummer Mein Teil.

Frotherisme

Mensen die fetish-frotherisme hebben ontvangen seksuele opwinding van wrijving door seksuele lichamen door kleding over buitenlandse in drukke plaatsen, meestal in bussen of metro.

En de phroterist doet dit zonder toestemming van een andere persoon, dat wil zeggen, kiest een willekeurig slachtoffer van intimidatie.

Dacrifilia

Uitdrukking «Ze brachten me naar tranen» klinkt van gewone persoon als negatief. Maar in het geval van Dacrifils is het eerder Promotie.

Ze zijn enthousiast over tranen en huilen en kunnen een negatief zaaien, maar weer zien de ogen van andere mensen op een natte plaats.

Lithophilie

Je denkt dat er niets belachelijker is dan seksuele opwinding van trappen of dressing naar de beer?

Wat dacht je van attracties aan de stenen? Ja, naar eenvoudige stenen zoals grind of gewone rotsblokken. In tegenstelling tot veel fetisj is dit heel moeite, vooral in het bergachtige gebied, waar de stenen niet worden gepolijst met water.

Stigofilie

Voltooit de selectie van vandaag van echt hete fetisj — Stigofilie.

Zulke mensen zijn enthousiast van de ene gedachte dat ze in de hel zullen vallen, waar ze (in alle zintuigen) duivels zullen frituren.

Post Navigation